wybierz z listy... Banany Buraki cukrowe Buraki cukrowe (powielone) Cebule Gnojowica bydlęca Gnojowica świńska Kiszonka słonecznikowa Kiszonka z kukurydzy Kiszonka z liści buraków Kiszonka z lucerny Kiszonka z sorga Kiszonka z trawy Konopie kiszonka Krew płynna Makuch konopny Makuch rzepawkowy, tłoczony na zimno Młóto browarniane - swieże lub odciśnięte Obornik bydlęcy Obornik indyczy Obornik koński Obornik kurzy Obornik owczy Obornik świński Odpadki chleba Odpady kuchenne organiczne Odpady mięsne Odpady warzyw Odpady żywności o niskiej zaw. tłuszczu Odpady żywności o wysokiej zaw. tłuszczu Odpady żywności o średniej zaw. tłusczu Olej rzepakowy Pełne mleko krowie, świeże Plewy pszeniczne Pogorzelniany wywar ziemniaczany Pulpa ziemniaczana Serwatka Suchy obornik drobiowy bez słomy Surowe obierzyny ziemniaczane Surowy glicerol z prod. biopaliwa Trawa sudańska, kiszonka Tłuszcz do smażenia Wysłodki buraka prasowane zakiszone Wytłoki jabłkowe Wytłoki z owoców Wywar gorzelniany Wywar gorzelniany, pszeniczny Zawartość żołądków wieprzowych Ziemniaki Śruta poekstracyjna rzepakowa Śruta żytnio-pszeniczna Żyto - kiszonka z całych roślin
Ton
Usuń substrat Dodaj kolejny